Pasiuni

Blogul cuprinde articole si poze cu produse crosetate de mine, unice si originale - cu scheme si descrieri sau cu povestea unui produs mai special. De asemenea, articolele sunt pozitive, optimiste, amuzante, îți redau o poftă de viață, de tot ce e bun și frumos în această lume. Vă invit să urmăriți blogul savurând niște articole pe gustul fiecăruia, completate de imaginile inedite cu articole handmade.

Vine, vine primăvara!



Primăvara este pentru mine cel mai frumos anotimp al anului. E perfect să vezi cum crește încet iarba verde, cum dau copacii muguri, apoi din ei se desfac flori, cum toată natura prinde viață.
Am croșetat o beretă perfectă pentru acest anotimp. Și eu am una la fel, doar că e puțin altă culoare, îmi place la nebunie să o port pentru că e unică, atrage prin simplitatea modelului, iar dacă te uiți la ea mai atent, îți dai seama că de fapt e destul de interesantă.













6 comentarii:

DIN A TA INIMA CURATA SI PLINA DE IUBIRE ORICE OPERA FACUTA E O RUGACIUNE IMPLINITA SI DARUIESTI BUCURIE INVIZIBILA CE NE FACE FERICITI!!!E FRUMOS,PLACUT SI DORIT!!!COMPLIMENTI!!!FERICIREA E O BOGATIE SA O CONDIVIDEM CU ALTII E O DATORIE!!!MERSI!!!LA FELICITA E UNA RICCHEZZA CONDIVIDERLA CON GLI ALTRI E UN DOVERE!!

 

IMI PLACE TOT CE CREEZI CU MANUTELE ALEA FINE SI DELICATE ALE TALE. AM CITIT ,CRED, CAM TOT CE AI POSTAT. REUSESTI INTR-UN MOD DEOSEBIT SA IMPLETESTI IMAGINEA CU TEXTUL ANEXAT. SPER CA AFACERILE SA-TI MEARGA DESTUL DE BINE. EU ITI UREZ MULT SUCCES ! SPER SA-L AJUNGI DIN URMA PE BOTEZATU. RUN IULIA , RUN ! CU STIMA LAUR TOMA

 

Multumesc mult !
I'll do my best!

 

И делать все. Я надеюсь, что все в порядке. ВЫ хотите быть на первой странице модных журналов. Быть ревнивым Ботезату. Умереть от зависти. LAURTOM

 

Buna
Foarte frumoasa bascuta...

 

Tare frumoasa bereta, mai ales ca ele au revenit in moda. Cita rabdare trebuie sa ai pentru asa o creatie!!! Felicitari!!! :)

 

Trimiteți un comentariu