Pasiuni

Blogul cuprinde articole si poze cu produse crosetate de mine, unice si originale - cu scheme si descrieri sau cu povestea unui produs mai special. De asemenea, articolele sunt pozitive, optimiste, amuzante, îți redau o poftă de viață, de tot ce e bun și frumos în această lume. Vă invit să urmăriți blogul savurând niște articole pe gustul fiecăruia, completate de imaginile inedite cu articole handmade.

Căciuliţă de toamnă

"A venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva,
cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta."
Nichita Stănescu

A venit toamna, invitată sau nu, dorită mai mult sau mai puţin, şi-a intrat în drepturi încă din septembrie. Dimineaţa şi seara e vremea cea mai bună să prinzi o răceală, aşa că echipamentul de protecţie cotra frigului, deşi unul mai modest, ar trebui să fie tot timpul cu noi. Pentru inimă este suficientă căldura venită din partea persoanei dragi, dar în rest avem nevoie de căciuli, fulare, eşarfe, geci, pantaloni, hanoroace şi orice ar fi uşor şi comod de purtat.
Eu vă dau o idee de căciuliţă croşetată pentru sezonul răcoros de toamnă.
P.S. Pentru comenzi, nu ezitați să mă contactați aici, pe facebook: http://www.facebook.com/crosetare sau pe mail: pasiunni@yahoo.com O zi bună tuturor!

4 comentarii:

Caciulita este tare frumoasa.Si imi mai place cum scrii.Succes!

 

personalitate evidentiata frumos....bvo

 

Trimiteți un comentariu