Pasiuni

Blogul cuprinde articole si poze cu produse crosetate de mine, unice si originale - cu scheme si descrieri sau cu povestea unui produs mai special. De asemenea, articolele sunt pozitive, optimiste, amuzante, îți redau o poftă de viață, de tot ce e bun și frumos în această lume. Vă invit să urmăriți blogul savurând niște articole pe gustul fiecăruia, completate de imaginile inedite cu articole handmade.

Broșă lila

Astăzi a fost o zi posomorâtă, a plouat și eu am fost afară doar câteva minute. Supermarketul e la doi pași de apartamentul unde stau, așa că pentru mine cumpărăturile fac parte din rutina zilnică. Am reușit să-l conving pe soțul meu să se desprindă de calculator și să meargă cu mine la cumpărături. I-am zis încă de acasă că dacă merge, țin eu umbrela, doar că drumul avea niște denivelări pline cu apă pe care trebuia să le ocolim și pe alocuri să mergem unul în spatele celuilalt. Pentru mine, cel puțin, a fost foarte amuzant fiindcă încercam să-i țin umbrela, dar cu siguranță nu mi-a reușit. Sper că nu a fost prea dezamăgit de încercările mele, știu doar că nu mă va mai lăsa să-i țin umbrela :)
În supermarket am găsit la reducere un mixer pe care chiar vroiam să îl am, sigur l-am cumpărat și cum am ajuns acasă, am copt un chec care a ieșit destul de bunicel. Astăzi, duminică, nu am croșetat, dar în ciuda vremii de fară m-am simțit perfect toată ziua. Am avut o stare de bine mai ceva ca-n zilele cu soare. Înseamnă că starea asta de bine vine de undeva din interiorul nostru și se amplifică cu fiecare lucru bun, util, plăcut pe care îl facem. M-am uitat și la desene animate, apoi la niște poze haioase cu animăluțe la care am dat share pe facebook să le vadă și alți prieteni. Acum am încercat să fac niște poze la o broșă lila care sper să vă placă. Este pufoasă, moale, plină de viață și culoare. Atunci când lipsesc razele soarelui în peisajul de afară face bine să te ocupi cu ceva plăcut, sau să încerci să te îmbraci așa încât atunci când te privești în oglindă, chiar dacă stai acasa, să-ți placă de tine însuți.

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu