Pasiuni

Blogul cuprinde articole si poze cu produse crosetate de mine, unice si originale - cu scheme si descrieri sau cu povestea unui produs mai special. De asemenea, articolele sunt pozitive, optimiste, amuzante, îți redau o poftă de viață, de tot ce e bun și frumos în această lume. Vă invit să urmăriți blogul savurând niște articole pe gustul fiecăruia, completate de imaginile inedite cu articole handmade.

Floricele pe câmpii

Am decis să vă demonstrez cum arată niste lucruri de mână într-o locuință și sigur nu o să mă opresc aici. Se vede că nu am muncit degeaba și îmi place cum aceste lucruri, la prima vedere poate neînsemnate își găsesc rostul.
“Cel mai bun mod de a-ți aprecia munca este să-ți imaginezi cum e făra ea.” spunea cândva Oscar Wilde...
Deși am scris mai devreme că pot realiza aceste obiecte la comandă, cu siguranță cele lucrate pentru mine și pentru familia mea își au rostul acolo unde își continuă destinul să emane frumusețe. Oricum, e bine că îmi place să muncesc la așa ceva, astfel încât pot oricând realiza altele, cu alte mărimi, culori, pe placul și dorințele persoanelor interesate de frumos. Aștept propuneri, sugestii și de ce nu, poate chiar și critici.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu