Pasiuni

Blogul cuprinde articole si poze cu produse crosetate de mine, unice si originale - cu scheme si descrieri sau cu povestea unui produs mai special. De asemenea, articolele sunt pozitive, optimiste, amuzante, îți redau o poftă de viață, de tot ce e bun și frumos în această lume. Vă invit să urmăriți blogul savurând niște articole pe gustul fiecăruia, completate de imaginile inedite cu articole handmade.

În dar un înger păzitor

Am gasit recent niște reviste cu scheme diferite de îngerași croșetați, am încercat-o pe una dintre cele mai ușoare și cred ca mi-a reușit destul de bine. Acești îngerași i-am dăruit celei mai dragi și mai drăguțe persoane din viața mea, oricum, sunt încă destul de multi oameni importanți care merită toată recunoștința mea pentru ceea ce au facut cândva pentru mine, sau doar pentru faptul că există în viața mea. De aceea nu cred că mi-ar ajunge nici 100 de îngerași pentru recunoștința mea față de atâția oameni buni de care mă înconjoară și care îmi fac viața fericită.
Sunt atâtea mistere legate de îngerii păzitori. Se crede că sunt mereu alături și le putem cere ajutorul de câte ori suntem în dificultate.





Eu sper că îngerașii mei să aducă bunătate și împlinire, iar oamenii dragi din viața mea să fie cât mai mult timp posibil alături de mine.
Cât de fericiți eram atunci când familia era întreagă, plină... șă cât de greu este acum când revin acasă să știu că nu mai sunt cu toții cei care mă așteptau. Viața nu e atât de lungă precum credeam și uneori dorul de persoana aceea dragă și importantă care acum cu părere de rău nu mai este printre noi, devine tot mai mare..., lumea parcă a devenit mai rea fără acel om bun care îmi era aproape cu un sfat înțelept, cu o vorbă bună și cu dragoste...
Îngerași, îngerași, îngerași... să aveți grijă de oamenii dragi mie să-mi fie alături la bine și la greu cât mai mult timp posibil...




2 comentarii:

Sunt superbi! Cred ca ai muncit ceva la ei.
Ar fi un cadou deosebit pentru nasii de cununie; poate am si eu norocul sa gasesc acele scheme.
Ai manute de aur!

 

Multumesc foarte mult!Mi-a luat ceva... sa inteleg schemele pentru ingerasi, dar.., atunci cand iti doresti ceva rezultatul poate fi uneori peste masura asteptarilor, depinde cat de multa speranta si munca depui.

 

Trimiteți un comentariu