Pasiuni

Blogul cuprinde articole si poze cu produse crosetate de mine, unice si originale - cu scheme si descrieri sau cu povestea unui produs mai special. De asemenea, articolele sunt pozitive, optimiste, amuzante, îți redau o poftă de viață, de tot ce e bun și frumos în această lume. Vă invit să urmăriți blogul savurând niște articole pe gustul fiecăruia, completate de imaginile inedite cu articole handmade.

Pălării croșetate(2)

Iarna aceasta am croșetat mai multe pălării, le-am făcut și prietenelor mele, și eu am purtat câteva... Sincer vorbind, așa cum fiecare căciuliță, pălărioară sau beretă era diferită nu doar după culoare, ci și după forme, eu mă simțeam în mod diferit de fiecare dată când îmi puneam pe cap o altă palărie. Desigur, uneori trebuia să se asorteze cu hainele și accesoriile purtate, dar de cele mai multe ori se asortau cel mai bine cu gândurile și starea mea de spirit.
Am aici niște poze la câteva din ele. Sunt lucrate cu dragoste, cu răbdare și cu mult suflet. Eu cred că o să vă placă, oricum, astept părerile și sugestiile voastre, iar dacă vă doriți una la fel, sau ceva mai diferit, putem lua legătura prin mail, dupa care discutăm detaliile.




















4 comentarii:

Salut!
Multumesc de aprecieri. Si mie mi-au placut lucrusoarele tale. Te-am adaugat in lista de bloguri.
Spor la treaba in continuare.

 

Iti multumesc si tie pentru aprecieri si pentru faptul ca ai devenit una din persoanele interesate.

 

superba palariuta lila, din prima clipa m-a captat.As putea obtine mai multe detalii?

 

Palarioara costa 40 ron daca este pt adulti. Se poate realiza la cerere in orice culoare doriti, cu ce flori crosetate doriti( maci, trandafiri, crizanteme, romanite, calii s.a. ). Materialul este lana cu acril, si este destul de groasa sa fie purtata si iarna.
Ma puteti contacta:http://www.facebook.com/crosetare
mail: pasiunni@yahoo.com

 

Trimiteți un comentariu