Pasiuni

Blogul cuprinde articole si poze cu produse crosetate de mine, unice si originale - cu scheme si descrieri sau cu povestea unui produs mai special. De asemenea, articolele sunt pozitive, optimiste, amuzante, îți redau o poftă de viață, de tot ce e bun și frumos în această lume. Vă invit să urmăriți blogul savurând niște articole pe gustul fiecăruia, completate de imaginile inedite cu articole handmade.

Revistă cu cadouri de ziua îndrăgostiților

Salut! Vreau să vă propun niște idei de 14 februarie. Nu neapărat trebuie să fie o zi specială când e frumos să dăruim un cadou persoanei iubite, fiecare zi trebuie să fie una deosebită și dacă tot simțim acel sentiment pentru care merită să trăim, atunci de ce nu ne-am exprima iubirea prin cuvinte frumoase și niște cadouri mai mari sau mai mici măcar de sărbători? Așa că am căutat prin colecția mea de poze și reviste cu croșetări cam ce ar putea servi drept cadou cu această ocazie. Ideile variau prea mult, așa că am hotărât să le grupez. Fiecare om are are dorințe și preferințe diferite, atunci când dorim să impresionăm pe cineva, ar fi bine să cunoastem preferințele celuilalt, sau măcar culoarea preferată.
Pozele de mai jos nu conțin obiecte croșetate de mine, dar după dorința și preferințele fiecăruia, aș putea realiza la comandă orice doriți, prețul variază în funcție de mărimea articolului, materialul din care este confecționat; sunt sigură că acesta este pe măsura posibilităților și intereselor fiecăruia. Detaliile putem să le discutăm în parte, rămâne doar să vă decideți și să-mi scrieți. Pe blog am însă articole cu pozele la diferite lucruri pe care le-am croșetat și care ar putea deasemenea să fie un cadou perfect ales pentru persoana dragă.

În această zi se obișnuiește să dăruim inimioare, de ce să nu fie croșetate?



Apoi, m-am gândit că ar fi frumos și gingaș să dăruiți un îngeraș. Îngerașii îi puteți dărui nu doar persoanei iubite, ci și unei persoane care înseamnă mult în viața dvs, pentru a vă exprima recunoștința sau mulțumirea.


Ar putea fi un dar perfect niște obiecte inedite de interior, colorate, speciale și drăguțe.




În continuare, ar mai fi ceva: niște căciulițe, berete, pălării, fulare, șaluri care ar putea sta bine și unui bărbat.


Pentru doamne/domnișoare, arată frumos niște poșete sau chiar mărgele croșetate.



Ar mai fi interesante niște mănuși, mai ales mănușa 2 în 1 (cea din stanga jos), în care încape câte o mână de la ambii parteneri. E pentru cei care preferă să se țină de mână atunci când merg la plimbare și afară e foarte frig :)


Și la final mi-au mai rămas 2 poze pe care nu am putut să le clasific, dar care sper să vă influențeze pozitiv la alegerea cadoului perfect pentru persoana iubită.










2 comentarii:

INTERESANT, TRADITIONALIST,ROMANTIC

 

UN PRIETEN DIN ROMANIK

 

Trimiteți un comentariu