Pasiuni

Blogul cuprinde articole si poze cu produse crosetate de mine, unice si originale - cu scheme si descrieri sau cu povestea unui produs mai special. De asemenea, articolele sunt pozitive, optimiste, amuzante, îți redau o poftă de viață, de tot ce e bun și frumos în această lume. Vă invit să urmăriți blogul savurând niște articole pe gustul fiecăruia, completate de imaginile inedite cu articole handmade.

Îţi mulţumesc că exişti în viaţa mea...


Fericirea... ceva atât de fragil şi greu se obţinut, atât de complicată pentru oamenii atât de diferiţi. Adesea o asociem cu dragostea, unii cu succesul financiar, alţii cu puterea, sau poate cu pamântul, cu o bucată de Lună sau cu un nume de stea... Şi totuşi, uneori mai trebuie şi altceva ca să fim fericiţi... Fericirea aceasta până la urmă este doar simţul acela de mulţumire faţă de sine şi faţă cine sau ce ne înconjoară. Ea se dovedeşte a fi o răsplată, nu un scop aşa cum mulţi poate cred.
Fericirea e răsplata iubirii curate, e răsplata dăruirii de sine pentru cineva care merită tot efortul... e atunci când alegi să împarţi întreaga viaţă cu acea persoana, când spui acel "DA" în faţa lui Dumnezeu.
Fericirea e atunci când ştii că faci pe cineva fericit. Fericirea e atunci când ai grijă de cineva, când ştii că ceva depinde de tine... e atunci când îţi săruţi pentru prima dată copilul...






Fericirea e rasplata muncii creatorului care-şi vede opera săvârşită. Adesea însă e doar răsplata muncii, acea mărire de salar, recunoştinţa...
Fericirea e în fiecare zâmbet, e în fiecare strop de bunătate, în fiecare rază de soare... Fericirea e sufletul nostru, e acea bucăţică de Dumnezeu şi nu contează dacă e 14 februarie, dacă e o zi sau alta a îndrăgostiţilor pentru că această zi poate fi fericită ca oricare alta.
Dacă ne gândim la toate aceste cauze, mai mult sau mai puţin importante care zi de zi ne aduc fericire ne-am da seama cât de minunată şi plină de sens devine viaţa nostră.



























4 comentarii:

Suberb articolul! Intradevar fara fericire suntem pierduti!

 

"Fericirea este precum pisica, daca incerci sa o ademenesti sau sa o chemi, te va evita cu indarjire; nu va veni niciodata. Daca nu ii acorzi niciun pic de atentie si iti vezi de treaba , o vei gasi frecandu-se de picioarele tale si sarindu-ti in poala. " William Bennett
"Fericirea este o recompensa data celui care nu a cautat-o." Anton Cehov
"Fericirea e sa stii sa iti doresti ceea ce ai deja." Sf. Augustin
"Fericirea e un ideal al imaginatiei, iar nu al ratiunii." Immanuel Kant
"Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci." Mahatma Gandhi
(laurtom_toma@yahoo.com)

 

Va Multumesc pentru aprecieri si pentru completari cu ganduri frumoase si adevarate.

 

Imi place foarte mult blogul tau, felul in care te exprimi si ceea ce crosetezi. Si eu sunt pasionata de tot ce inseamna lucru manual,am doua bloguri, poti face o vizita. Felicitari !

 

Trimiteți un comentariu