Pasiuni

Blogul cuprinde articole si poze cu produse crosetate de mine, unice si originale - cu scheme si descrieri sau cu povestea unui produs mai special. De asemenea, articolele sunt pozitive, optimiste, amuzante, îți redau o poftă de viață, de tot ce e bun și frumos în această lume. Vă invit să urmăriți blogul savurând niște articole pe gustul fiecăruia, completate de imaginile inedite cu articole handmade.

Broșe croșetate


Singura mea îngrijorare este că nu o sa reușesc să fac tot ce mi-aș fi dorit în această viață. Problema este că îmi doresc foarte multe. Unii oameni, își doresc să cumpre multe chestii, alții să primească, iar eu îmi doresc să realizez, să creez, să inventez și chiar să duc la bun sfarșit multe din cele începute. Oare asta înseamnă optimism? Nici eu nu am raspunsul sigur pentru că am perioade de stagnare cand stau toată ziua posomorîtă în pat și nu am chef de nimic. Oricum, după odihnă vine perioada productivă când încerc și eu să contribui la productivitatea și bunăstarea societății în care trăim. Lucrușoarele pe care le croșetez ocupă locul lor în această lume. Și dacă unii produc/poluează lumea cu cutii de bere și mucuri de tigară aruncate pe stradă, atunci eu mă bucur că fac parte din tabăra celor care aduc ceva frumos. Oricine poate să o facă, este nevoie DOAR de voință, răbdare, imaginație, muncă, îndemânare si multe-multe altele... ( :D gluma :D )

2 comentarii:

banale, ceva mai original se cere

 

Eu lucrez dupa placerea, dorinta si imaginatia mea,daca as face din asta o afacere, atunci poate ca m-ar interesa ce " se cere".
Mult succes sa faceti brose mai originale decat ale mele, eu oricum sunt la inceput cu brosele, asta inseamna ca urmeaza tot mai frumoase :)

 

Trimiteți un comentariu