Pasiuni

Blogul cuprinde articole si poze cu produse crosetate de mine, unice si originale - cu scheme si descrieri sau cu povestea unui produs mai special. De asemenea, articolele sunt pozitive, optimiste, amuzante, îți redau o poftă de viață, de tot ce e bun și frumos în această lume. Vă invit să urmăriți blogul savurând niște articole pe gustul fiecăruia, completate de imaginile inedite cu articole handmade.

Habar n-am

Astăzi am avut o zi plină. Mă simt ciudat pentru că vreau să scriu un articol în care să vă arăt ce poncho frumos am croșetat eu. Recunosc că nu l-am croșetat astăzi, dar mă simt într-o perioadă în care nu reușesc să-mi adun gândurile, e ca și cum ți-ai simți mintea într-o pauză de cafea. Poate mi se întâmplă din cauza oboselii.
Cu toate că nu sunt epuizată fizic sau psihic, cred că aș putea sta nemișcată mult timp, fără să ma gândesc la nimic. Acesta ar fi cel mai greu exercițiu - să nu te gândești absolut la nimic, să-ți menții rațiunea într-o pauză și liniște totală. Seamănă cu exerciții de yoga, despre care oricum nu știu prea multe. Aș vrea să cunosc mai mult, nu mă refer neapărat la yoga, ci în general: să știu multe limbi străine, să pot cânta la vioară, pian,... și multe, multe altele, dar le las pe altă dată. Astăzi vreau doar să va arăt niște poze cu ceva care sper să va placă :)

3 comentarii:

Foarte frumos. Si eu am vazut desenul asta undeva si cred ca o voi face. Culoarea este foarte potrivita. eu i-am facut fetei mele unul demult. era mai simplu pt ca era printre primele mele lucrari. foarte frumos felicitari.

 

Sunt f. f. profi pozele! Felicitari! Bravo:)

 

Trimiteți un comentariu