Pasiuni

Blogul cuprinde articole si poze cu produse crosetate de mine, unice si originale - cu scheme si descrieri sau cu povestea unui produs mai special. De asemenea, articolele sunt pozitive, optimiste, amuzante, îți redau o poftă de viață, de tot ce e bun și frumos în această lume. Vă invit să urmăriți blogul savurând niște articole pe gustul fiecăruia, completate de imaginile inedite cu articole handmade.

Oscar din Danemarca

Spuneam cândva că fericirea, uneori înseamnă mulțumirea de sine atunci când reușești ceva, apoi am zis că mai înseamnă recunoștință. Ei bine, situații de genul acesta, s-au întamplat mai des și sunt sigură toți oamenii care se bucură de viață și trăiesc fiecare clipă, stiu perfect despre ce notă de fericire vorbesc.
Recent însă, am avut un sentiment de fericiri ceva mai evoluat :) - Fericirea de a face pe cineva fericit fără ca sa îți dorești neapărat sau să te aștepți la acest lucru. Ei bine, în familie, e ceva normal cand știi că faci ceva special sau o surpriză plăcută, încât să faci pe cineva fericit, dar când îți spune cineva că ai făcut foarte fericită o fetiță din Danemarca și îți oferă și poze care să demonstreze acest lucru, te oprești un pic și te gandești oare cand și unde și ce ai făcut așa special?
Recent am citit un articol interesant despre alegerea cadoului perfect care mi-a amintit despre un moment interesant pe care am vrut să-l împărtășesc. Anume cadourile surpriză sunt cele mai apreciate, iubite, mai ales de cei care știu să prețuiască ideile ingenioase  și sentimentele.

După un film, noaptea târziu, când am vrut să închid calculatorul să merg la somn, am văzut un mesaj pe contul de facebook de la cineva care mă întreba dacă poate să mă sune să  discutăm despre niște cadouri. M-a sunat și mi-a zis ca are nevoie urgent de 3 cadouri. Urgent însemna în acea dimineața pentru că urma să plece în Danemarca, așa că am pregătit ceea ce aveam la mine să zic ”în stoc”, de fapt erau niște încercări de a face jucării din propria inițiativă.


Ei bine, unul dintre cadouri era un monstruleț căreia eu i-am zis ”virus - computer worm”, pentru că semăna cu un vierme, cel care l-a cumpărat a zis că e ”râmă”. Ei bine, monstrulețul a avut soarta de a-și transforma nu doar ”specia” :), ci și numele. Cât a stat la mine, îi ziceam Wasea. Recunosc  că nu l-am vândut cu tot cu nume, dar am aflat că acum îl cheamă Oscar și că e foarte alintat și iubit de o fetiță tare dulce din Danemarca :)
Aceste mici detalii, cât și poza (făcută de ea) m-au făcut să mă simt o parte din motivul acelei bucurii sincere din ochii unui copil. Această experiență mă face să-mi amintesc cât mai des că a face fericit pe cineva, înseamnă să devii și mai fericit.

4 comentarii:

felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!

 

F adevärat si multumim de cadourile fäcute ochilor nostrii si vä dorim tot binele din lume aläturi de cei dragi si de cei care vä iubesc !!!

 

Trimiteți un comentariu