Pasiuni

Blogul cuprinde articole si poze cu produse crosetate de mine, unice si originale - cu scheme si descrieri sau cu povestea unui produs mai special. De asemenea, articolele sunt pozitive, optimiste, amuzante, îți redau o poftă de viață, de tot ce e bun și frumos în această lume. Vă invit să urmăriți blogul savurând niște articole pe gustul fiecăruia, completate de imaginile inedite cu articole handmade.

Inimioare croşetate

Salut. Se apropie Sf. Valentin, aşa că am croşetat câteva inimioare, de mai multe modele şi dimensiuni. Acestea pot să înfrumuseţeze şi să ofere originalitate felicitărilor şi/sau cadourilor oferite persoanei iubite. În funcţie de dorinţă şi necesitate, se pot croşeta inimioare de orice dimensiuni şi culori. Voi prezenta câteva din modelele deja croşetate. Încep cu cea mai mare inimioară - are aproximat 20 cm diametru.Un element care face această inimioară şi mai specială este fundiţa:


Inimioarele de mai jos sunt ceva mai mici, au între 7 şi 10 cm diametru şi sunt ideale pentru orice felicitare.Vă doresc o sărbătoare cât mai frumoasă! Şi nu vă lăsaţi păcăliţi: Ziua Îndrăgostiţilor este de fapt în fiecare zi...

3 comentarii:

Vreau o inimioara de aia mare. Cit costa si cum facem sa o primesc? Scriu si un mail pt a fi sigura ca primesc raspuns mai repede.

 

Ţi-am răspuns pe mail. Pt alţi doritori: inimioara mare costă 40 MDL (10 RON). Cele mici 20 MDL(5 RON)

 

M-a impresionat foarte mult ceea ce faci si ceea ce creezi imi place foarte mult sa vad lukruri deosebite si sunt sigur ak aceste lukruri au fost create la fel de un om enorm de deosebit!!!Imi place mult si tineo tot asa !!!Bravo!!!

 

Trimiteți un comentariu