Pasiuni

Blogul cuprinde articole si poze cu produse crosetate de mine, unice si originale - cu scheme si descrieri sau cu povestea unui produs mai special. De asemenea, articolele sunt pozitive, optimiste, amuzante, îți redau o poftă de viață, de tot ce e bun și frumos în această lume. Vă invit să urmăriți blogul savurând niște articole pe gustul fiecăruia, completate de imaginile inedite cu articole handmade.

Poșetă unică :)
Orice doamnă sau domnișoară ar fi fericită să aibă în garderobă lucruri unice. Aceste lucruri te fac să te simți difertă și unică în felul tău. Sunt cele mai valoroase, atrag privirile și te scot în evidență.5 comentarii:

Foarte frumoasa poseta. Initial credeam ca e un desen... prea frumos arata!! Bravo!!!

 

wow...este superba
Si eu am crezut initial ca e un desen:)
Sper sa am timp cat mai curand sa-mi lucrez o poseta, iar ceea ce vad aici ma indeamna si mai mult.
Succes si tot mai multe!!

 

Salut, mi se pare foarte interesant blogul tau, inscrie-l pe http://www.enterclick.ro pentru a primi vizitatori unici si trafic, tot ce trebuie sa faci e sa accesezi de 2 ori pe zi toate site-urile din sistem si vei primi pentru fiecare vizita facuta celorlalti una de la ceilalti catre tine.

 

buna,foarte frumoasa poseta ca de altfel toate lucrurile pe care le-am vazut aici,se vede ca iti place ce faci,iar rezultatul este pe masura.si eu sunt indragostita de arta aceasta a lucrului manual care incet ,incet vad ca dispare.te invit pe blogul meu poate facem schimb de banner si poate devenim prietene,mi-ar face mare placere.
http://mikybt.wordpress.com/

 

Trimiteți un comentariu