Pasiuni

Blogul cuprinde articole si poze cu produse crosetate de mine, unice si originale - cu scheme si descrieri sau cu povestea unui produs mai special. De asemenea, articolele sunt pozitive, optimiste, amuzante, îți redau o poftă de viață, de tot ce e bun și frumos în această lume. Vă invit să urmăriți blogul savurând niște articole pe gustul fiecăruia, completate de imaginile inedite cu articole handmade.

Colet cu produse croșetate: destinația Sibiu

Pentru mine croşetatul nu este o meserie sau o afacere, este o pasiune şi o provocare la noi realizări. Sunt atâtea lucruri pe care vreau să le croşetez, atâtea idei care aşteaptă să devină realitate încât uneori nu cred ca mi-ar ajunge o viaţă să le fac pe toate.
Uneori se găsesc persoane care apreciază acest gen de muncă/artă şi îşi doresc achiziţionarea unor astfel de obiecte unice. Am avut comenzi de la prieteni, cunoscuţi, dar şi de la persoane cu care am luat legătura pe facebook, sau de pe blog, pe e-mail. Am încercat mereu să-mi onorez comenzile chiar dacă uneori eram la serviciu tura de noapte o săptamână întreagă. Nu se face avere din aceasta, este doar promovarea muncii tale cu care încerci să faci lumea mai frumoasă sau poate un pic mai bună.
Am făcut câteva poze când am trimis un colet la Sibiu. Destinatara, Daniela, m-a gasit pe facebook. Iubeşte lucrurile croşetate, aşa că primirea coletului în care erau strecurate şi nişte cadouri au facut-o fericită(cel puţin aşa mi-a spus ea). Eu îi mulţumesc pentru încredere, pentru prietenie şi pentru pozele pe care mi le-a trimis.
Mai jos vă prezint câteva poze, cu promisiunea că vor apărea în următoarele articole și poze cu conținutul mai detaliat al coletului, cât si descierea acestora.
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu