Pasiuni

Blogul cuprinde articole si poze cu produse crosetate de mine, unice si originale - cu scheme si descrieri sau cu povestea unui produs mai special. De asemenea, articolele sunt pozitive, optimiste, amuzante, îți redau o poftă de viață, de tot ce e bun și frumos în această lume. Vă invit să urmăriți blogul savurând niște articole pe gustul fiecăruia, completate de imaginile inedite cu articole handmade.

Tot timpul este loc și pentru inimioare


Când eram copii, adolescenți, îmi amintesc despre veșnicile inimioare desenate pe caiete, carnețele, agende personale, foițe, scrisorele, bănci... Ele faceau parte din metodele de comunicare pentru niște copii, zic eu inocenți, care nu știau aproape nimic despre calculatoare, internet și tot ce urmează: odnoklassniki, facebook, hi5, twitter, blog, jocuri, .... Deși am fost lipsiți de aceste distractii, spre avantajul generațiilor urmatoare citeam cărți, nu doar eu, prietenii, colegii. Sigur nu citeau toți, dar totuși citeau cărţi majoritatea. Știam să plângem și să râdem de întâmplările eroilor din povestiri, nuvele, romane, poezii... Acestea erau filmele noastre: ni le proiectam în imaginaţia noastră în cele mai mici detalii, cu cele mai frumoase efecte speciale. Cărţile ne-au învăţat să vedem şi să gândim dincolo de ceea ce ofera acum micul şi limitatul ecran/monitor.
Încerc să nu judec generații întregi, dar totuși persoanele care au citit cărți devin uneori plictisiți de internet. Aceștia au învățat multe despre rău, invidie, gelozie, ură, dar și despre bine, compasiune, milostivire, dragoste și romantism. Pentru ei fiecare zi este o provocare, o speranță și tot timpul este loc pentru un zâmbet, un cadou, o îmbrățișare... și pentru inimioare...6 comentarii:

foarte frumoase, cel mai mult imi place a-3a poza.Cam cat costa, asa informativ.Ma gandeam sa-i cumpar una prietenei...

 

si ce sa faca prietena cu asa ceva?

 

@Anonim : e cadou, nu trebuie sa il poarte la gat ;)

 

@roscabgdn: Mulțumesc pentru ultimul comentariu, m-ai făcut să zâmbesc :)
Prețul pentru inimioare e în jur de 5-10 Ron, în funcție de mărime, model și calitatea materialului. De exemplu, poza în care sunt 4 inimioare: cea mare - 7 Ron, celelalte 5 Ron. Pentru mai multe detalii, îmi trimiți mail la pasiunni@yahoo.com

P.S. Pt cei din MD: 1 Ron = 4 MDL

 

Sa stii ca am vazut la targurile de handmade, frumuseti cum faci tu la preturi mai bune. Nu mai spun de cum se vand in afara:) E o piata interesanta. Si foarte frumoase sunt si articolele tale. Bravo!!!!

 

@Sandra: stiu ca peste hotare preturile sunt mult mai mari, insa... eu ma multumesc cu cit isi permite un om obisnuit, asa ca mine :) Daca le-as vinde peste hotare, probabil altul ar fi si pretul cerut, aici insa e ok si atit...

 

Trimiteți un comentariu