Pasiuni

Blogul cuprinde articole si poze cu produse crosetate de mine, unice si originale - cu scheme si descrieri sau cu povestea unui produs mai special. De asemenea, articolele sunt pozitive, optimiste, amuzante, îți redau o poftă de viață, de tot ce e bun și frumos în această lume. Vă invit să urmăriți blogul savurând niște articole pe gustul fiecăruia, completate de imaginile inedite cu articole handmade.

Botosei crosetati


Acești botoșei croșetați i-am daruit unei fetițe foarte drăgălașe. Era prima dată cînd am văzut-o și era deja mare, avea tocmai cinci luni. :)
Copiii sunt pui de oameni care învață absolut tot ce aud și văd, deștepți dar în același timp neastâmpărați, dau mare bătaie de cap părinților, dar aduc și muuultă fericire. La final vă invit sa priviți un filmuleț cu un copil extrem de inteligent și energic care evadează din pătuț fără ajutorul nimănui după care încearcă să steargă dovezile.8 comentarii:

foarte draguti...dar as vrea sa intreb la ce pret sunt botoseii crosetati?daca faceti la comanda si in cit timp?

 

Salut! Orice este prezentat pe blog poate fi realizat la comanda, de asemenea pot realiza si acesti botosei sau altii personalizati. Pentru detalii: mail: pasiunni@yahoo.com sau http://www.facebook.com/crosetare
PS: Botoseii prezentati au fost oferiti cadou.

 

Foarte, foarte frumosi! Felicitari, spor la lucru si un 2012 plin cu bucurii, realizari, sanatate si impliniri!!!!!
Sanda. Poarta Handmade.

 

Sanda, Multumesc foarte mult! Sa ai parte si tu de multe impliniri!

 

Felicitari, ai primit un premiu la mine pe blog !

 

Trimiteți un comentariu